-
Cashewcreme:
Sæt cashewnødder i blød i koldt vand natten over.Hæld vandet fra de udblødte cashewnødder, og blend dem medmisopasta, vand og sesamolie i en blender.
-
Sushiris:
Kog risene efter pakkens anvisning. Opløs sukker i eddike,og vend det i risene. Læg et fugtigt klæde over, og afkøl let.
-
Omelet:
Pisk æg med sojasauce og sukker. Varm en slip let-pande op, hæld æggemassen på panden, og lad den stege i 30 sekunder.Fold omeletten sammen til en bred, flad rulle, og vend den, så allesider får lidt varme. Afkøl, og del omeletten i 4 lige store skiver.
-
Anretning:
Skær avocadokødet i tynde skiver. Skær agurken i tynde skiver. Læg et stykke noritang på et stykke husholdningsfilm. Fugt fingrene i vand, og læg 3 spsk. sushiris på midten af tangpladen. Form risen til en firkant på 15 x 10 cm. Drys med salt. Smør cashewcreme på risene, og top med en skive omelet, avocado og agurk. Form en ny risfirkant, og læg den ovenpå. Læg en tangplade øverst, og fold sandwichen til en pakke. Pak den stramt ind i husholdningsfilm, og fortsæt med de andre sandwicher. Lad dem hvile i ca. 10 minutter, før du skærer dem over på skrå med en kniv dyppet i vand.
-
Bon appetit!