Hvis du leder efter den bedste opskrift på ostepizza med tomat, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 170 grader.
Læg fisken i et smurt fad og steg den i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til den er gennemstegt.
Hæld alle ingredienserne til salsaen i stavblenderens blenderskål og blend, til du har en dejlig grøn sovs.
Skær bøftomaterne i tynde skiver og anret dem som carpaccio. Drys med finthakket rødløg, basilikum, salt og peber og stænk olivenolie over inden servering. Du kan også bruge den grønne salsa hertil.
Læg fisken i et smurt fad og steg den i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til den er gennemstegt.
Hæld alle ingredienserne til salsaen i stavblenderens blenderskål og blend, til du har en dejlig grøn sovs.
Skær bøftomaterne i tynde skiver og anret dem som carpaccio. Drys med finthakket rødløg, basilikum, salt og peber og stænk olivenolie over inden servering. Du kan også bruge den grønne salsa hertil.