Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Banh mi

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Spejlæg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologiske æg
  • 8 stk økologiske æg
  • salt
  • salt
  • peber
  • peber
  • olie
  • olie
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kviste koriander
  • 8 kviste koriander
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 4 spsk sojasauce
  • chilisauce(ikke sød)
  • chilisauce(ikke sød)
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk småbaguetter
  • 4 stk småbaguetter
  • Syltede grøntsager
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kinaradiser
  • 100 g kinaradiser
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gulerod
  • 100 g gulerod
  • Lage
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl eddike
  • 1 dl eddike
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 8 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt

Tilberedning

Varm olien på en pande og steg alle æg til spejlæg. Drys salt og peber over og læg dem til side til senere brug. Skyl grøntsagerne og skær forårsløg i halve. Flæk baguetterne på midten og kom 1 spsk. sojasauce og lidt chilisauce i hver baguette. Fordel derefter i denne rækkefølge (i hver baguette): 20 g syltede grøntsager, 2 spejlæg, forårsløg og 2 korianderkviste.

irmapigen

Andre opskrifter