Se opskriften på stegte kammuslinger med wasabikrydret ris. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Kog risen efter anvisning.
Kog ærterne i letsaltet vand 1 minut (eller snyd og kom dem i en sigte og hæld kogende vand over). Bland ris og ærter i en skål.
Rør olie med wasabi, sukker og lidt limesaft. Vend med risen.
Smag evt. til med mere limesaft.
Svits de afdryppede kammuslinger i smør på en pande i 2-3 minutter.
Server kammuslingerne til risen, pynt gerne med limebåd.
Kog risen efter anvisning.
Kog ærterne i letsaltet vand 1 minut (eller snyd og kom dem i en sigte og hæld kogende vand over). Bland ris og ærter i en skål.
Rør olie med wasabi, sukker og lidt limesaft. Vend med risen.
Smag evt. til med mere limesaft.
Svits de afdryppede kammuslinger i smør på en pande i 2-3 minutter.
Server kammuslingerne til risen, pynt gerne med limebåd.