Se hvordan du laver fladbrød med nye kartofler. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Kog 3 kartofler møre.Skær resten i papirtynde skiver. Kom olivenolie, hvidløg og rosmarin i en skål.Mos de kogte kartofler med en gaffel. Kom 2 spsk. af olivenolien i og smag til med lidt salt.Fritér ca. halvdelen af de tynde skiver kartoffel i vindruekerneolie til de er gyldne og sprøde. Kom fladbrødet på en varm pande med lidt af krydderolien. Tag brødet af panden og smør det med den mosede kartoffelcreme. Fordel de tynde skiver af kartoffel ovenpå og dryp med den resterende krydderolie. Kom brødet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.Pluk dilden og vend den med de friterede skiver af kartoffel, kapers, drueagurk, radiserne og anret dem over det varme kartoffelbrød.
Kog 3 kartofler møre.Skær resten i papirtynde skiver. Kom olivenolie, hvidløg og rosmarin i en skål.Mos de kogte kartofler med en gaffel. Kom 2 spsk. af olivenolien i og smag til med lidt salt.Fritér ca. halvdelen af de tynde skiver kartoffel i vindruekerneolie til de er gyldne og sprøde. Kom fladbrødet på en varm pande med lidt af krydderolien. Tag brødet af panden og smør det med den mosede kartoffelcreme. Fordel de tynde skiver af kartoffel ovenpå og dryp med den resterende krydderolie. Kom brødet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.Pluk dilden og vend den med de friterede skiver af kartoffel, kapers, drueagurk, radiserne og anret dem over det varme kartoffelbrød.