{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Frikadeller med havregryn à la Holm
Hvis du leder efter den bedste opskrift på frikadeller med havregryn à la Holm, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Først laver du dine frikadeller. Vi tror på du ved hvordan man gør, men skulle du have glemt det, kommer de her:
Løget pilles, hakkes fint og blandes godt med fars og æg. Brug gerne dine hænder, de er jo rene og sidder lige ved - ja, forenden af armen.
Bland det godt sammen, tilsæt havregryn og vores lille blanding og nu til sidst kommer du mælken i. Rør godt sammen, smag til med salt og peber og hvis farsen virker for tynd, så tilsætter du flere havregryn.
Sæt en gryde med vand over og lad det koge op. Kom lidt olie på panden og varm op - og så skal der steges.
Tag en spiseske, dyp den i varmt vand, så ned i farsen, så slipper den nemmere. Form nogle små fine deller, sæt dem på den varme pande, steges dem på begge sider til de er gyldne og skru ned for varmen. Du kan med fordel bage dem færdige i ovnen ved ca. 160 grader i ca. 10 minutter.
Først laver du dine frikadeller. Vi tror på du ved hvordan man gør, men skulle du have glemt det, kommer de her:
Løget pilles, hakkes fint og blandes godt med fars og æg. Brug gerne dine hænder, de er jo rene og sidder lige ved - ja, forenden af armen.
Bland det godt sammen, tilsæt havregryn og vores lille blanding og nu til sidst kommer du mælken i. Rør godt sammen, smag til med salt og peber og hvis farsen virker for tynd, så tilsætter du flere havregryn.
Sæt en gryde med vand over og lad det koge op. Kom lidt olie på panden og varm op - og så skal der steges.
Tag en spiseske, dyp den i varmt vand, så ned i farsen, så slipper den nemmere. Form nogle små fine deller, sæt dem på den varme pande, steges dem på begge sider til de er gyldne og skru ned for varmen. Du kan med fordel bage dem færdige i ovnen ved ca. 160 grader i ca. 10 minutter.