Sæt ovnen på 200 grader. Læg kyllingebrystefileterne på et skærebræt. Skær fileterne igennem vandret, men stop, når der mangler en centimeter. Fold fileten ud, så du får et stort tyndt stykke. Gentag. Læg de to stykker helt op ad hinanden på et skærebræt. Læg bagepapir på og brug nu en kagerulle og rul lidt fladere. Fjern papiret. Drys hakket løg og persille over kødet, men ikke helt ud til kanterne. Krydr med salt og peber. Rul tæt sammen. Fold parmaskinke omkring rullen. Læg rullen på bagepapiret og rul sammen til en pølse. Luk enderne. Læg på en bradepande. Bag rullen i 30 minutter. Tag ud og afkøl i pakken. Server i skiver med rå løg ogsky.
Sæt ovnen på 200 grader. Læg kyllingebrystefileterne på et skærebræt. Skær fileterne igennem vandret, men stop, når der mangler en centimeter. Fold fileten ud, så du får et stort tyndt stykke. Gentag. Læg de to stykker helt op ad hinanden på et skærebræt. Læg bagepapir på og brug nu en kagerulle og rul lidt fladere. Fjern papiret. Drys hakket løg og persille over kødet, men ikke helt ud til kanterne. Krydr med salt og peber. Rul tæt sammen. Fold parmaskinke omkring rullen. Læg rullen på bagepapiret og rul sammen til en pølse. Luk enderne. Læg på en bradepande. Bag rullen i 30 minutter. Tag ud og afkøl i pakken. Server i skiver med rå løg ogsky.