Letsprængt oksespidsbryst med hjemmelavet remoulade
Letsprængt oksespidsbryst med hjemmelavet remoulade
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Tilberedning
Dup kødet tørt. Bland salt, sukker, knuste peberkorn og krydderier sammen i en form, og gnid kødet heri. Pak formen med kødet i film og stil i køleskabet i et døgn. Sæt ovnen på 180 grader. Læg spidsbrystet i en smurt ildfast keramisk form. Læg små klatter smør på kødet. Hæld 1 dl vand i bunden af formen. Læg et stykke bagepapir over kødet og pak omkring. Luk nu formen med alufolie helt tæt, og steg kødet i tre timer. Tag ud og afkøl. Server lunt eller stil koldt til næste dag. Rør pickles med karry og græsk yoghurt. Server til kødet skåret i tynde skiver. Drys med timian.
Dup kødet tørt. Bland salt, sukker, knuste peberkorn og krydderier sammen i en form, og gnid kødet heri. Pak formen med kødet i film og stil i køleskabet i et døgn. Sæt ovnen på 180 grader. Læg spidsbrystet i en smurt ildfast keramisk form. Læg små klatter smør på kødet. Hæld 1 dl vand i bunden af formen. Læg et stykke bagepapir over kødet og pak omkring. Luk nu formen med alufolie helt tæt, og steg kødet i tre timer. Tag ud og afkøl. Server lunt eller stil koldt til næste dag. Rør pickles med karry og græsk yoghurt. Server til kødet skåret i tynde skiver. Drys med timian.