-
Kog ris efter pakkens anvisning.
-
Steg kyllingefileterne i olie på panden i 5-6 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
-
Krydr med salt, peber og paprika.
-
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
-
Pluk og hak grønkål fint.
-
Skræl gulerødder, og skær dem i strimler.
-
Steg gulerødderne i olie på en pande i 1-2 minutter.
-
Tilsæt sojasauce, sesamfrø og lidt salt.
-
Vend grønkålen sammen med gulerødderne på panden, og hæld friskpresset limesaft over.
-
Vend de kogte ris med sesamfrø og lidt limesaft.
-
Anret risene på et stort fad, og top med de lynstegte gulerødder, stegt kylling skåret i skiver og avocado.
-
Sæt sojasauce frem på bordet sammen med limefrugt skåret i både.
-
Færdigt arbejde.