Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spicy svinekød med risnudelsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nakkekoteletter
  • 400 g nakkekoteletter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stængler citrongræs
  • 2 stængler citrongræs
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 1 tsk chiliflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk five spices
  • 1 tsk five spices
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soja
  • 3 spsk soja
  • olie
  • olie

Tilberedning

Skær koteletterne i tynde skiver. Hak hvidløg og skær løget i skiver og læg det til side til stegning. Hak citrongræs meget, meget fint. Bland kødet med citrongræs, chili, five spices, soja og honning. Lad det hvile i ca. 1 time, mens nudelsalaten forberedes. Varm olien op på en pande, og svits hurtigt hvidløg og løg. Kom kødet på og steg det i ca. 3-4 minutter (giv det lidt længere tid, hvis du har skåret det i tykke skiver).

Anret det på nudelsalaten og server.