Skyl perlespeltkernerne i koldt vand. Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter.
Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i små tern. Pil rødløg og hvidløg. Skær hvidløg i tynde skiver og rødløg i
både.
Steg kyllingebrystfileterne i olie på en pande i 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Lad rødløg stege med på panden de sidste 4 minutter af stegetiden, og lad hvidløg stege med det sidste
minut.
Steg gulerødder og pastinak i olie i en tykbundet gryde i 3-4 minutter, til de er let møre. Krydr med salt og peber, og tag dem
op af gryden.
Hæld kogt, afdryppet perlespelt i gryden sammen med halvdelen af rodfrugterne og al æblemosten, og lad det koge
op. Rør flødeost i, og smag til med salt og peber.
Skær kyllingekødet i skiver, og vend det sammen med resten af de stegte rodfrugter
og løg.