Pil skallen af rejerne. Lad olien blive godt varm i en wok eller sauterpande, og rist rejerne et kort øjeblik til de er smukt lyserøde. Drys dem med salt og stil dem til side.
Tør wokken af. Lad olien blive godt varm og steg halvdelen af kødstrimlerne ved jævn varme i ca. 5 min. – vend strimlerne et par gange. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af strimlerne og kom alt kødet tilbage i wokken. Tilsæt de 2 dl kokosmælk, 3/4 dl limesaft, 2 spsk friskrevet ingefær og 1 1/2 tsk salt og kog retten ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Vend gulerødder og squash i og kog i ca. 2 min. eller til alt er dejlig varmt – og grøntsagerne stadig sprøde. Smag til.
Kom nudlerne i kogende vand tilsat salt og kog dem uden låg i ca. 3 min. Lad nudlerne dryppe af i en sigte og hæld dem i et stort varmt fad. Anret kød, grøntsager og rejer på toppen og pynt med friskhakkede korianderblade. Server med mango chutney.
Pil skallen af rejerne. Lad olien blive godt varm i en wok eller sauterpande, og rist rejerne et kort øjeblik til de er smukt lyserøde. Drys dem med salt og stil dem til side.
Tør wokken af. Lad olien blive godt varm og steg halvdelen af kødstrimlerne ved jævn varme i ca. 5 min. – vend strimlerne et par gange. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af strimlerne og kom alt kødet tilbage i wokken. Tilsæt de 2 dl kokosmælk, 3/4 dl limesaft, 2 spsk friskrevet ingefær og 1 1/2 tsk salt og kog retten ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Vend gulerødder og squash i og kog i ca. 2 min. eller til alt er dejlig varmt – og grøntsagerne stadig sprøde. Smag til.
Kom nudlerne i kogende vand tilsat salt og kog dem uden låg i ca. 3 min. Lad nudlerne dryppe af i en sigte og hæld dem i et stort varmt fad. Anret kød, grøntsager og rejer på toppen og pynt med friskhakkede korianderblade. Server med mango chutney.