{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Cuvette stegt med øl og rodfrugter
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Nem og lækker opskrift på cuvette stegt med øl og rodfrugter. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Brun kødet på panden og krydr med knust hvidløg, timianblade, salt og peber. Læg cuvetten i et ovnfast fad og hæld øllet over.
Tilsæt enebær samt skrællede rodfrugter skåret i mindre stykker.
Steg cuvetten ved 180°C i ca. 30 min.
Lad den hvile 10 min. Hæld skyen fra og steg rodfrugterne i endnu 10 min.
Skum fedtet fra skyen og kog den ind til det halve.
Skær kødet i tynde skiver og servér med ølsky og bagte rodfrugter drysset med persille.