-
Sæt Plantestykker i blød i koldt vand efter pakkens anvisning.
-
Skræl kartofler, og skær dem i grove stykker.
Kog dem møre i usaltet vand.
-
Hæld vandet fra, og mos dem med et piskeris. Rør mælk og smør i mosen, og krydr med salt og peber.
-
Pil løg og hvidløg, og skær i tern. Rens champignoner, og skær i skiver. Skyl tomater, og skær i grove tern.
-
Steg løg, hvidløg og champignoner i smør i en gryde i 3-4 minutter. Vend halvdelen af tomaterne i. Rør mel i.
-
Tilsæt paprika, tomatpuré, bouillon og fløde, og lad det simre i 10 minutter.
-
Steg de udblødte Plantestykker gyldne
i olie på en pande i 2-3 minutter.
-
Vend dem i saucen sammen med
resten af tomaterne, og kog i 2-3 minutter.
-
Anret kartoffelmos på tallerkener, og top med grøn stroganoff og brøndkarse.
-
Servér fx en blandet salat til, gerne med
strimler af frisk rødbede samt friske brombær.
-
Færdigt arbejde.