-
Kom rosiner og crème de cassis i en skål og lad rosinerne trække i et døgn.
-
Rens svampene og skær evt. i mindre stykker.
-
Steg svampene godt i smør på en pande.
-
Hæld fløden over og lad den simre tyk. Smag til med tør sherry eller vermouth, salt og peber. Stil evt. i køleskabet, hvis du vil forberede i god tid.
-
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt.
-
Kom 50 g smør i en skål. Kom de hede kartofler samt 1 dl kogevand i skålen. Mos kartoflerne og tilføj mere kogevand lidt efter lidt indtil mosen har en fin konsistens. Smag til med lidt mere smør, salt og peber.
-
Kog ærterne efter anvisning på emballagen.
-
Kom ærter og 25 g smør i en foodprocessor eller blender. Tilføj lidt kogevand og blend til mos. Smag til med smørklat, salt og peber.
-
Drys kødet med salt og peber og gennemsteg i smør og olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side.
-
Server kødet med lidt stegesky, to slags mos, svampecreme og lidt rosiner. Pynt med oregano.
-
Kilde: Krydderiet 4, 2006
-
Voila!