Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hot and spicy hakkebøf på efterårsgrøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • olie
  • olie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • Sambal Oelek
  • Sambal Oelek
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • 2 dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • havsalt
  • havsalt
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Steg bøfferne på begge sider indtil gennemstegte.

Skær løget i tynde både og svits det i olie på en pande. Skær peberfrugt i strimler og tilsæt dem sammen med ærter og svits indtil ærterne er optøede.

Smag grøntsagerne til med lidt eddike, salt og sukker.

Dryp sambal oelek over bøfferne og server på en bund af grøntsager.