Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tapenadefyldt kylling med citronris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefileter
  • 2 stk kyllingefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk tapenade
  • 2 - 4 tsk tapenade
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.25 stk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 2 stk tomater

Tilberedning

Stik en kniv ind i siden på kyllingen og lav en ”lomme” i kødet. Fyld lommen med tapenade. Drys kødet med salt og peber og gennemsteg kyllingen på en pande i ca. 15 minutter.

Hak citron og løg fint og svits i olie i en gryde. Tilsæt ris og 4 dl vand og kog risene 15 minutter.

Skær kyllingen i skiver og server med ris og tomater.