-
Sæt ovnen på 200 grader.
-
Skær lammekødet fra benene, og skær det i ca. 4 cm store tern.
-
Tag et ildfast fad frem. Kom fløde i fadet. Riv mandlerne fint, og kom i fadet. Kom ingefær, revet hvidløg og krydderier heri, og vend rundt.
-
Vend kødet i saucen. Dæk formen med alufolie, og stil i ovnen i 1 time.
-
Tag alufolie fra ovnen, og skru ovnen op på 225 grader, eller tænd for grillen. Lad kød og sauce blive let gyldent.
-
Optø spinaten i en gryde med et par spiseskeer vand. Vend med lidt smør.
-
Skyl risene grundigt, og vend med spinaten. Hæld vand på, og krydr med salt.
-
Kog op, og lad spinat og ris koge i 12-13 minutter. Sluk, og lad risene trække i 10 minutter.
-
Servér.
-
Voila!