Nem og lækker opskrift på stegt kalvekotelet med kold tomatcoulis. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Tag det fra panden og lad hvile lunt i 5 minutter.
Skær tomaterne i kvarte og fjerne kernerne. Skær dem i tern og vend dem i en skål med løg, hvidløg, plukket merian, saft fra lime og 3 spsk. olivenolie. Krydr med salt og peber
Tip: Du kan også vælge at tilberede kødet på grillen om sommeren.
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Tag det fra panden og lad hvile lunt i 5 minutter.
Skær tomaterne i kvarte og fjerne kernerne. Skær dem i tern og vend dem i en skål med løg, hvidløg, plukket merian, saft fra lime og 3 spsk. olivenolie. Krydr med salt og peber
Tip: Du kan også vælge at tilberede kødet på grillen om sommeren.