-
Kom svampene i en skål og hæld vand over. Lad stå i 5 minutter.
-
Hæld nu vandet gennem et kaffefilter ned i en skål. Skyl svampene og hak fint. Smuldr brødet ned i svampevandet. Lad ligge i et par minutter. Kom svampe, revet hvidløg og krydderi heri. Rør kødet i til en fars. Hvis farsen er lidt for fast, spæd med vand. Hvis løs, smuldr lidt mere brød i.
-
Form til 8 kødboller og steg i smør og olie på en pande. Når kødbollerne er gyldne, lader du vinen koge ind på panden. Kan forberedes tidligere og blot lunes ved servering.
-
Kom alle ingredienser til mojo i en skål og rør rundt. Lad gerne stå og modne i stuetemperatur.
-
Skær grøntsager over i mindre stykker. Kog i en gryde med letsaltet vand, og lad grøntsagerne få 4-5 minutter heri. Afdryp og vend straks med friskhakket rosmarin og olie. Serveres på et fad til kødboller og mojo.
-
Bon appetit!