Prøv vores opskrift på en lækker, krydret hokkaido suppe. Servér med ristede græskarkerner og creme fraiche. Find opskriften her!
Tilberedning
Rist græskarkernerne, til de er gyldne. Tag dem af varmen. Svits løget i olivenolie i en stor gryde og tilsæt tern af hokkaido, hvidløg, chili og laurbærbladet.
Tilsæt tomatjuice og fond og bring gryden i kog. Lad suppen koge 15-20 minutter, til græskarternene er møre.
Blend suppen, gerne med en stavblender, og tilsæt evt. lidt mælk, hvis suppen er for tyk.
Varm suppen igennem og servér med creme fraiche og ristede græskarkerner.
Rist græskarkernerne, til de er gyldne. Tag dem af varmen. Svits løget i olivenolie i en stor gryde og tilsæt tern af hokkaido, hvidløg, chili og laurbærbladet.
Tilsæt tomatjuice og fond og bring gryden i kog. Lad suppen koge 15-20 minutter, til græskarternene er møre.
Blend suppen, gerne med en stavblender, og tilsæt evt. lidt mælk, hvis suppen er for tyk.
Varm suppen igennem og servér med creme fraiche og ristede græskarkerner.