Skær kyllingen ud i mindre stykker. Bland olie og krydderier sammen og gnid på kyllingen. Læg kyllingen på en bradepande med bagepapir. Steg kyllingen i cirka 40 minutter. Hvis den bliver mørk, lægges noget alufolie henover imens den steger færdig.
Kog rødbederne møre i cirka 40 minutter. Skyl i koldt vand og smut skindet af.
Snit kålen helt fint. Riv agurken og pres væden fra. Vend med spidskål. Snit forårsløg fint og vend med kålen. Vend hakket chili i. Vend salaten med salt, sukker og eddike. Lad stå og trække.
Tilbered couscous efter anvisning og server til kyllingen, rødbederne, salaten og aiolien. Tip: Revet limeskal er godt i saucen.
Skær kyllingen ud i mindre stykker. Bland olie og krydderier sammen og gnid på kyllingen. Læg kyllingen på en bradepande med bagepapir. Steg kyllingen i cirka 40 minutter. Hvis den bliver mørk, lægges noget alufolie henover imens den steger færdig.
Kog rødbederne møre i cirka 40 minutter. Skyl i koldt vand og smut skindet af.
Snit kålen helt fint. Riv agurken og pres væden fra. Vend med spidskål. Snit forårsløg fint og vend med kålen. Vend hakket chili i. Vend salaten med salt, sukker og eddike. Lad stå og trække.
Tilbered couscous efter anvisning og server til kyllingen, rødbederne, salaten og aiolien. Tip: Revet limeskal er godt i saucen.