Se opskriften på kyllingelår med tandoori. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Knus cornflakes med en kagerulle eller en flaske. Vend underlårene i cornflakes blandet med salt, peber og tandoori.
Læg kødet på bagepapir på en bageplade. Stil kødet i en kold ovn. Tænd på 225 grader og steg dem ca. 40 minutter til de er gennemstegte og møre.
Skær aubergine, squash og tomater i ½ cm tykke skiver.
Skær hvidløg i meget tynde skiver. Læg det taglagt i to rækker på bagepapiret ved siden af lårene. Dryp med olie. Krydr med salt og peber. Stil det i ovnen i ca. 30 minutter.
Hak rødløget fint og drys det på ved servering.
Tip: Hvis der er købt flere kyllingelår end der skal bruges til retten, kan man vælge at fryse de overskydende ned til senere brug eller stege dem alle og bruge dem i familiens madpakker i de næste par dage.
Knus cornflakes med en kagerulle eller en flaske. Vend underlårene i cornflakes blandet med salt, peber og tandoori.
Læg kødet på bagepapir på en bageplade. Stil kødet i en kold ovn. Tænd på 225 grader og steg dem ca. 40 minutter til de er gennemstegte og møre.
Skær aubergine, squash og tomater i ½ cm tykke skiver.
Skær hvidløg i meget tynde skiver. Læg det taglagt i to rækker på bagepapiret ved siden af lårene. Dryp med olie. Krydr med salt og peber. Stil det i ovnen i ca. 30 minutter.
Hak rødløget fint og drys det på ved servering.
Tip: Hvis der er købt flere kyllingelår end der skal bruges til retten, kan man vælge at fryse de overskydende ned til senere brug eller stege dem alle og bruge dem i familiens madpakker i de næste par dage.