Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks med grøntsager i ingefærbouillon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 5 dl fiskebouillon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stilkselleri
  • 4 stk stilkselleri
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefærknold
  • 4 cm ingefærknold
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 2 dl jasmin ris

Tilberedning

Kom bouillonen i en gryde. Skræl og skær ingefæren i tynde stave. Skær selleri i skrå skiver og gulerødderne i tynde stave.

Kom grøntsager i bouillonen og kog op. Lad simre 2-3 minutter.

Læg laksen ned i bouillonen og lad simre under låg i ca. 8 minutter indtil gennemkogt.

Server laksen med grøntsager, bouillon og jasminris.

Sæt risen over efter anvisning på posen.