-
Skær benet fra, og drys perlehønen med salt og peber.
-
Brun den på begge sider i smør og olie. Hæld rødvin på, og lad simre uden låg i 10 minutter.
-
Hæld nu kogt vand rørt op med fond på panden. Lad simre i 7-8 minutter.
-
Tag perlehønebrysterne op på et fad og undersøg, om de er gennemstegte. Hvis ikke, tilbage på panden nogle minutter.
-
Rør majsstivelse ud med 1 spsk. vand, og pisk i skyen. Kom en klat smør, ca. 25 g, ned i saucen, og pisk let indtil smeltet. Smag evt. saucen til med lidt mere fond.
-
Rist gulerødderne på en pande i olie sammen med rosmarinstilke.
-
Når de har fået en fin farve, kommer du 1 dl vand på og lader dem simre, indtil de er møre – men ikke bløde.
-
Hæld vandet fra, og server gulerødderne med perlehønebryst skåret i mindre stykker og amaronesky.
-
Så er der serveret!