Se hvordan du laver hakkebøf med sydeuropæisk ledsager. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Skær fennikel i tynde små stykker. Vend i en skål med citronsaft og olivenolie.
Kog ærter efter anvisning. Skyl i koldt vand, afdryp og vend med fennikel. Krydr med salt og peber. Lad stå at trække, imens resten af maden tilberedes.
Form kødet til hakkebøffer og krydr med salt og peber. Gennemsteg i 3-4 minutter per side i olie på en pande.
Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen.
Rør aioli med sojasauce og dryp over den anrettede ret.
Skær fennikel i tynde små stykker. Vend i en skål med citronsaft og olivenolie.
Kog ærter efter anvisning. Skyl i koldt vand, afdryp og vend med fennikel. Krydr med salt og peber. Lad stå at trække, imens resten af maden tilberedes.
Form kødet til hakkebøffer og krydr med salt og peber. Gennemsteg i 3-4 minutter per side i olie på en pande.
Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen.
Rør aioli med sojasauce og dryp over den anrettede ret.