{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Quiche Lorraine med bacon og ost
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sådan laver du quiche lorraine. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Kom mel og smør skåret i tern i en skål. Krydr med salt og saml dejen med lidt vand ad gangen.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, indtil den har en diameter på ca. 30 cm. Læg i en 24 cm stor tærteform. sæt i køleskab i 30 minutter.
Sæt ovnen på 200 grader.
Prik dejen med en gaffel. Skær bacon i tern og fordel de rå bacontern over bunden.
Bag tærtebunden i 15-20 minutter.
Tag ud og drys osten hen over bund og bacon.
Pisk æggene sammen med Thise fraiche og mælk. Krydr med peber.
Hæld æggeblandingen over ost og bacon. Bag tærten i yderligere ca. 30 minutter.