Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grøntsagspasta med svampe i flødesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g shiitakesvampe
  • 125 g shiitakesvampe
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kyllingefond
  • 2 tsk kyllingefond
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fuldkornsspaghetti
  • 150 g fuldkornsspaghetti
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 4 gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgette
  • 1 courgette
  • parmesanost
  • parmesanost

Tilberedning

Skær bunden af svampene og svits let i smør i en gryde. Kom fløde, vand, vin og hønsefond i og lad simre i 5-6 minutter. Kog længere tid, hvis der ønskes en tykkere konsistens. Smag til med salt og peber og eventuelt lidt mere fond.

Sæt en stor gryde med letsaltet vand over. Kog spaghettien efter anvisning.

Skær grøntsager i spaghettitynde strimler. Når pastaen er kogt, kommes gulerødderne i en skål og overhældes med kogende vand. Courgettespaghettien lægges i en sigte og overhældes med resten af vandet. Kom courgette i en skål. Afdryp gulerødderne og til sidst fuldkornspaghettien.

Server pastaen med svampe og sauce. Drys parmesan henover og server.