Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalvekrebinetter med løg og citronpasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalvekød
  • 250 g hakket kalvekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 2 spsk hvedemel
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tagliatelle
  • 150 g tagliatelle
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stort løg
  • 1 stort løg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • piccalilly
  • piccalilly
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille
  • citron
  • citron

Tilberedning

Form kødet til 2 eller 4 krebinetter. Drys dem med salt og peber og vend dem i hvedemel.

Gennemsteg dem i olie på en pande.

Kog pastaen efter anvisning og skær løget i ringe. Kom løget i pastavandet når der mangler 1 minut af kogetiden.

Afdryp og vend pastaen med lidt olie.

Server krebinetter og pasta med lidt pickles og persille.