Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøf med blomkål og spinat med chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • 250 g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkålshoved
  • 1 stk blomkålshoved
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 250 g spinat
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber. Kog blomkålen i kogende let saltet vand indtil det er mørt.

Varm olivenolie i en sauterpande og rist løg og hvidløg. Tilsæt spinat og chili. Lad det simre indtil alt væsken fra spinaten er fordampet.

Rør i gryden undervejs. Krydr med salt.