Se opskriften på kylling med urtesky og broccoli. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Tænd ovnen på 225 grader.
Kog kartoflerne.
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og læg dem i et smurt, ildfast fad. Drys med salt og peber. Bland honning, citron, olie og en håndfuld urter og fordel over kyllingen. Steg kyllingen i ovnen i ca. 12 minutter.
Skær bunden af broccolien og kom den i en gryde med salt. Kog op og lad simre to minutter. Hæld vandet fra. Er broccolien ikke helt mør, lægger du bare låg på og lader stå i et minut eller to.
Servér kyllingen med den skønne sky, kartofler og broccoli.
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og læg dem i et smurt, ildfast fad. Drys med salt og peber. Bland honning, citron, olie og en håndfuld urter og fordel over kyllingen. Steg kyllingen i ovnen i ca. 12 minutter.
Skær bunden af broccolien og kom den i en gryde med salt. Kog op og lad simre to minutter. Hæld vandet fra. Er broccolien ikke helt mør, lægger du bare låg på og lader stå i et minut eller to.
Servér kyllingen med den skønne sky, kartofler og broccoli.