Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling med urtesky og broccoli

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • kylling med urtesky
  • kylling med urtesky
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefileter
  • 4 stk kyllingefileter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 2 spsk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 2 spsk rapsolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk krydderurter
  • 3 spsk krydderurter
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli
  • 500 g broccoli

Tilberedning

Tænd ovnen på 225 grader.

Kog kartoflerne. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og læg dem i et smurt, ildfast fad. Drys med salt og peber. Bland honning, citron, olie og en håndfuld urter og fordel over kyllingen. Steg kyllingen i ovnen i ca. 12 minutter.

Skær bunden af broccolien og kom den i en gryde med salt. Kog op og lad simre to minutter. Hæld vandet fra. Er broccolien ikke helt mør, lægger du bare låg på og lader stå i et minut eller to.

Servér kyllingen med den skønne sky, kartofler og broccoli.