Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Torsk i karrysauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Torsk i karrysauce
  • Torsk i karrysauce
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torsk
  • 250 g torsk
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 2 dl bouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1 dl mælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk majsstivelse
  • 1 tsk majsstivelse
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • spirer
  • spirer

Tilberedning

Skær torsken i mindre stykker.

Kom en klat smør i en gryde og svits karry heri. Kom bouillon i gryden og lad koge op.

Rør mælk og majsstivelse sammen i en skål. Hæld i saucen imens du rører rundt, indtil saucen er let jævnet. Tilføj evt. lidt mere bouillon.

Kom fisken i saucen og lad stå ved lav varme i 2-3 minutter.

Tag gryden fra varmen, læg låg på og lad stå nogle få minutter.

Kog nudlerne, afdryp og vend med spirer.