Skær surdejsbrødet i skiver, og dryp dem med olivenolie. Rist brødetgyldent og sprødt enten på en varm grill, en brødrister eller i ovnen.
Skyl fignerne, og skær dem i kvarte. Venddem sammen med olie, salt, friskpresset citronsaft, fintrevet citronskal og friske basilikumblade.
Skær skiver af osten, og fordel dem oven på de grilledebrødskiver.
Top med marinerede figner, og krydr med peber frakværn og et par dråber balsamicoeddike.
Skær surdejsbrødet i skiver, og dryp dem med olivenolie. Rist brødetgyldent og sprødt enten på en varm grill, en brødrister eller i ovnen.
Skyl fignerne, og skær dem i kvarte. Venddem sammen med olie, salt, friskpresset citronsaft, fintrevet citronskal og friske basilikumblade.
Skær skiver af osten, og fordel dem oven på de grilledebrødskiver.
Top med marinerede figner, og krydr med peber frakværn og et par dråber balsamicoeddike.