Sæt ovnen på 170 grader. Læg fisken i et smurt fad og steg den i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til den er gennemstegt. Hæld alle ingredienserne til salsaen i stavblenderens blenderskål og blend, til du har en dejlig grøn sovs. Skær bøftomaterne i tynde skiver og anret dem som carpaccio. Drys med finthakket rødløg, basilikum, salt og peber og stænk olivenolie over inden servering. Du kan også bruge den grønne salsa hertil.
Voila!
Ingredienser
Antal personer
4{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
{{ 600.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(600.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
hvid fisk, fx mørksej, torsk eller hellefisk, salt og peber
600.0
g
hvid fisk, fx mørksej, torsk eller hellefisk, salt og peber
Sæt ovnen på 170 grader. Læg fisken i et smurt fad og steg den i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til den er gennemstegt. Hæld alle ingredienserne til salsaen i stavblenderens blenderskål og blend, til du har en dejlig grøn sovs. Skær bøftomaterne i tynde skiver og anret dem som carpaccio. Drys med finthakket rødløg, basilikum, salt og peber og stænk olivenolie over inden servering. Du kan også bruge den grønne salsa hertil.