Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i en gryde. Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne, og skær dem i halve. Bælg ærterne. Skyl og nip jordbær, og skær dem i kvarter. Pluk krydderurterne.
Rør dijonsennep sammen med citronsaft
og olivenolie.
Vend kartoflerne med sennepsdressing, basilikum, mynte, salt og peber. Anret kartoflerne på et stort fad, og top med ærter og jordbær. Krydr kartoffelsalaten med friskkværnet sort peber.
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i en gryde. Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne, og skær dem i halve. Bælg ærterne. Skyl og nip jordbær, og skær dem i kvarter. Pluk krydderurterne.
Rør dijonsennep sammen med citronsaft
og olivenolie.
Vend kartoflerne med sennepsdressing, basilikum, mynte, salt og peber. Anret kartoflerne på et stort fad, og top med ærter og jordbær. Krydr kartoffelsalaten med friskkværnet sort peber.