Nem og lækker opskrift på polenta med italiensk topping. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Kog vandet op i en gryde og tilsæt lidt salt, som til pastavand. Rør polentamelet i, mens du pisker grøden jævn. Tag gryden af varmen efter 1 minut.
Rør osten i.
Bred grøden ud på et stykke bagepapir. Læg bagepapir over og pres polentaen til den er 2-3 cm tyk. Lad den blive kold. Skær polentaen i mundrette ruder, og stil dem på fade. Smør lidt soltørrede tomater eller pesto på alle ruder.
Anret på toppen med små stykker salami, grillede artiskokhjerter, ansjos, rucola eller basilikum.
Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004
Kog vandet op i en gryde og tilsæt lidt salt, som til pastavand. Rør polentamelet i, mens du pisker grøden jævn. Tag gryden af varmen efter 1 minut.
Rør osten i.
Bred grøden ud på et stykke bagepapir. Læg bagepapir over og pres polentaen til den er 2-3 cm tyk. Lad den blive kold. Skær polentaen i mundrette ruder, og stil dem på fade. Smør lidt soltørrede tomater eller pesto på alle ruder.
Anret på toppen med små stykker salami, grillede artiskokhjerter, ansjos, rucola eller basilikum.
Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004