Se hvordan du laver ratatouille med ansjos og mouton bleu. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Varm lidt olivenolie i en tykbundet gryde. Sauter alle løg, peberfrugt, courgette og ansjoser i to minutter.
Tilsæt tomater, aubergine, hvidløg og rosmarin. Lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt en kop vand og lad det simre yderligere fem minutter. Krydr med salt og peber. Tag rosmaringrenene fra og server på ristet brød med den gode ost på toppen.
Varm lidt olivenolie i en tykbundet gryde. Sauter alle løg, peberfrugt, courgette og ansjoser i to minutter.
Tilsæt tomater, aubergine, hvidløg og rosmarin. Lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt en kop vand og lad det simre yderligere fem minutter. Krydr med salt og peber. Tag rosmaringrenene fra og server på ristet brød med den gode ost på toppen.