lækker opskrift på stegt laks med granulata og stegte citroner. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Skær laksen i store tern.
Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken, kun på den ene side. Drys med salt og peber. Læg en lille tallerken henover fisken, så den ligger helt plan på panden.
Lad fisken blive gennemvarm på denne måde. (fisken bliver herved både sprød på en ene side og stadig stegt uden at blive tør).
Hak persille og vend med snittede hvidløg og skal af citron. Skær den anden citron i skiver og steg dem 2 - 3 minutter.
Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken, kun på den ene side. Drys med salt og peber. Læg en lille tallerken henover fisken, så den ligger helt plan på panden.
Lad fisken blive gennemvarm på denne måde. (fisken bliver herved både sprød på en ene side og stadig stegt uden at blive tør).
Hak persille og vend med snittede hvidløg og skal af citron. Skær den anden citron i skiver og steg dem 2 - 3 minutter.