Optø kødet. Sæt ovnen på 160 grader. Tør kødet med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Brun kødet i smør og olie på en pande og læg i en lille ildfast form. Steg i ovnen indtil en centrumtemperatur på 56 grader. Tag ud og lad stå til det er afkølet lidt. Skræl sellerien og skær i tynde skiver, cirka 3 mm. Og herefter i 12 mundrette stykker. Læg i en skål med koldt vand tilsat citronsaft. Skær 3 skiver af kødet og skær i mindre stykker. Afdryp sellerien og kom lidt mayonnaise herpå. Kom kød og estragon på. Kom en rosin på hver cocktailpind og sæt igennem kød og selleri.
Optø kødet. Sæt ovnen på 160 grader. Tør kødet med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Brun kødet i smør og olie på en pande og læg i en lille ildfast form. Steg i ovnen indtil en centrumtemperatur på 56 grader. Tag ud og lad stå til det er afkølet lidt. Skræl sellerien og skær i tynde skiver, cirka 3 mm. Og herefter i 12 mundrette stykker. Læg i en skål med koldt vand tilsat citronsaft. Skær 3 skiver af kødet og skær i mindre stykker. Afdryp sellerien og kom lidt mayonnaise herpå. Kom kød og estragon på. Kom en rosin på hver cocktailpind og sæt igennem kød og selleri.