Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krondyr og knoldselleri

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Krondyrfilet
  • Krondyrfilet
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk knoldselleri
  • 0.25 stk knoldselleri
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citronbåd
  • 1 citronbåd
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 3 spsk mayonnaise
  • estragon
  • estragon
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mørke rosiner
  • 12 mørke rosiner
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cocktailpinde
  • 12 cocktailpinde

Tilberedning

Optø kødet. Sæt ovnen på 160 grader. Tør kødet med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Brun kødet i smør og olie på en pande og læg i en lille ildfast form. Steg i ovnen indtil en centrumtemperatur på 56 grader. Tag ud og lad stå til det er afkølet lidt. Skræl sellerien og skær i tynde skiver, cirka 3 mm. Og herefter i 12 mundrette stykker. Læg i en skål med koldt vand tilsat citronsaft. Skær 3 skiver af kødet og skær i mindre stykker. Afdryp sellerien og kom lidt mayonnaise herpå. Kom kød og estragon på. Kom en rosin på hver cocktailpind og sæt igennem kød og selleri.