Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små kødboller med bacon og parmesan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rasp
  • 2 spsk rasp
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mælk
  • 4 spsk mælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk hakket svine- og kalvekød
  • 1 pk hakket svine- og kalvekød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 4 sk bacon
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parmesan
  • 0.25 dl parmesan
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • peber
  • peber
  • smør og olie
  • smør og olie

Tilberedning

Kom æg, rasp og mælk i en skål og bland godt. Rør nu kødet heri og rør godt sammen. Hak eller smuldr sprødstegt bacon ned i farsen sammen med revet ost. Hak løget fint og vend i. Krydr med salt og peber. Form små kødboller og gennemsteg dem i smør og olie.