-
Tænd ovnen på 200 grader.
-
Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
-
Rist baconen på panden i 3 minutter. Tilsæt forårsløg og vend det med baconen i 1 minut. Tag panden fra varmen og vend kyllingekødet med bacon og forårsløg.
-
Rør alle ingredienserne sammen til tærtefyldet.
-
Beklæd en tærteform med den færdige dej. Fordel kylling, bacon og forårsløg i tærten og hæld fyldet over. Bag tærten i ovnen i 40 minutter.
-
Skyl og rens porrerne og snit dem fint i lange strimler.
-
Friter porrestrimlerne i lidt olie i et par minutter og server dem med lun kyllingetærte.
-
Tips: Har du en kyllingerest fra dagen før eller lidt ekstra kød på kyllingeskroget, så lav denne lette kyllingetærte i en fart.Opskrift fra De 5 Gaarde
-
Så er der serveret!