Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kold nudelsalat med mango og græskarkerner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk risvineddike
  • 2 - 3 tsk risvineddike
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • sukker
  • sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mango
  • 1 stk mango
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat
  • 2 håndfulde salat
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk græskarkerner
  • 3 spsk græskarkerner

Tilberedning

Kog nudler efter anvisning på emballagen. Kom dem i en skål med koldt vand.

Rør mayonnaise med eddike, salt, sukker og peber. Afdryp nudlerne og vend med dressing.

Skær mango i tern, salat i strimler og vend i sammen med græskarkerner.

Server salaten som den er eller prøv med et stykke fisk eller fiskefrikadelle.