Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Røget svinemørbrad med appelsin og gulerodssalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Røget svinemørbrad med appelsin- og gulerodssalat
  • Røget svinemørbrad med appelsin- og gulerodssalat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 2 stk svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} appelsiner
  • 2 appelsiner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 2 gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk solsikkeolie
  • 2 spsk solsikkeolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 spsk vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sennep
  • 1 tsk sennep
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • peber
  • peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 2 - 3 spsk kapers

Tilberedning

Skær skrællen fra appelsinerne, og skær appelsinerne i tynde skiver. Skræl og høvl gulerødderne i tynde bånd. Rør olie, vand og sennep sammen, og smag til med lidt salt, sukker og peber. Anret kødet skåret i tynde skiver med alt det grønne.

Dryp dressing over det grønne, og servér.