Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krydrede små kødboller til tortillas

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 400 g hakket oksekød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk parmesanost
  • 4 spsk parmesanost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 2 tsk timian
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tortillas
  • 4 - 8 stk tortillas
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1.5 dl græsk yoghurt
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl majs
  • 3 dl majs
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk icebergsalat
  • 0.25 stk icebergsalat

Tilberedning

Rør kødet til en fars med parmesanost, timian, salt og peber.

Form farsen til små kødboller og steg dem i olie.

De skal kun have nogle få minutter til de er netop gennemstegte.

Lun tortillas og fyld dem.

Dryp yoghurt over, evt. smagt til med hvidløg.

Kog majsen i letsaltet vand 2 minutter, afdryp.

Snit salaten.