Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Asparges med abrikoser og parmesan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • asparges
  • asparges
  • {{ 750 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g asparges
  • 750 g asparges
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk abrikoser
  • 5 stk abrikoser
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 75 g parmesanost

Tilberedning

Sæt en gryde vand med salt over. Knæk den nederste, trævlede ende af aspargesen af. Kog aspargesene 1 minut. Tag op og skyl med koldt vand. Dryp af og afkøl helt. Vend med olivenolie og citronsaft. Læg på serveringsfad og drys med lidt salt.

Skær abrikoserne i tynde skiver og høvl parmesanosten. Fordel abrikoser og parmesanflager over aspargesene. Læg film over og lad retten stå, indtil den skal serveres.