Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Myntemarinerede asparges i salat med stegt hvidløg og bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg hvide asparges
  • 1 kg hvide asparges
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mynte
  • 2 spsk mynte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 1 spsk citron
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 1 pk bacon
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 8 stk fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk salat
  • 1 bk salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk brød
  • 1 stk brød

Tilberedning

Skræl aspargesene fra hovedet og ned. Kog dem møre i letsaltet vand i 8-10 minutter, lad dem dryppe af. Kom olie, mynte, citron og lidt salt i et fad. Vend aspargesene i. Steg baconen sprød i olie på en pande, og tag den op. Skær hvidløg i skiver, steg dem sprøde og gyldne, og tag dem op. Anret salat på fire tallerkener, læg asparges, bacon og hvidløg ovenpå.

Kilde: Krydderiet 2, 2006