Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Quinoa

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Quinoa
  • Quinoa
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl quinoa fra Urtekram
  • 3 dl quinoa fra Urtekram
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 1 blomkål
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mynte
  • 2 spsk mynte
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk purløg
  • 2 spsk purløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld sorte oliven
  • 1 håndfuld sorte oliven

Tilberedning

Tilbered quinoa efter anvisning på emballagen. Del blomkålen i buketter, og kog dem møre i letsaltet vand. Mærk på dem efter 4-5 minutter. Hæld vandet fra. Bland olie, eddike, salt og peber i en skål. Vend den nykogte quinoa med olieblandingen. Vend nu med blomkål, mynte, purløg, og drys til sidst med oliven.