Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Macaroni and cheese med bløde løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Macaroni and cheese med bløde løg
  • Macaroni and cheese med bløde løg
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 350 g Pasta
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skalotteløg
  • 400 g skalotteløg
  • olie
  • olie
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 3 spsk hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennepspulver
  • 1 spsk sennepspulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 6 dl mælk
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cheddar
  • 200 g cheddar
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen.

Skær løgene i tynde både, og steg dem bløde i olie på en pande.

Smelt smørret i en gryde, og strø melet herover. Vend godt rundt. Kom sennepspulver og paprika heri, og vend rundt. Tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring, og lad saucen simre i 5 minutter. Tilsæt osten, og lad smelte med.

Smør et ildfast fad. Afdryp pastaen, og vend med løg. Kom pasta med løg i fadet. Hæld saucen over, og stil fadet midt i ovnen. Bag, indtil let gylden ca. 25 minutter.

Server med blandet salat og ketchup.