Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sommerlig salat med hellefisk og crunchy kaffedressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rapsolie
  • 1 dl rapsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hele kaffebønner
  • 1 spsk hele kaffebønner
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parmesan
  • 0.5 dl parmesan
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 0.5 spsk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvid balsamico
  • 1 spsk hvid balsamico
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter
  • 4 dl ærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgetter
  • 2 stk courgetter
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 150 g spinat
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g røget hellefisk
  • 200 g røget hellefisk
  • toastbrød
  • toastbrød

Tilberedning

Kom olie og kaffebønner i en lille gryde. Rist bønnerne i den varme olie i 2 minutter. Hæld olie og kaffebønner i en blender, køl af. Kom ost, citronsaft, balsamico og lidt salt og sukker i, og blend til kaffebønnerne er i 2-3 mm store flager.

Tø ærterne op efter anvisning på emballagen, og skær courgette i tynde skiver. Vend grøntsagerne sammen i en skål med dressingen.

Anret salaten med hellefisk og server med ristet toastbrød.

Kilde: Krydderiet 2, 2005