Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sommersalat med nektariner og ost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Rucola
  • 100 g Rucola
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Feldsalat
  • 100 g Feldsalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Nektarin
  • 1 stk Nektarin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Mozzarella
  • 1 stk Mozzarella
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Græskarkerner
  • 1 spsk Græskarkerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Olivenolie
  • 1 spsk Olivenolie
  • Lidt friske urter fx. oregano og timian
  • Lidt friske urter fx. oregano og timian
  • Salt og peber
  • Salt og peber

Tilberedning

Skyl rucola og feldsalat. Udsten nektarinen og skær i skiver. Hak krydderurterne fint. Pluk mozzarellaen i passende stykker. Anret det hele på et fad og dryp med olivenolie og drys med græskarkerner, salt og peber.